وي تأکيد کرد: در گذشته چنين وانمود ميشد که اين تشکلها فقط در انتظار اعتبار هستند درحالي که اکنون مشخص شده است که اين نهادها در جريانات مختلف بهخصوص در حوزه ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري تأثيرگذارند.
وي يادآور شد: يکي ديگر از اقدامات مهم سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري توجه به افراد خبره و صاحبنظر در حرکتهاي فرهنگي از جمله مسائل حوزه ميراث فرهنگي و گردشگري است.
به گفته جعفري اجرا شدن برنامههاي فرهنگي به پارامترهاي مختلف از جمله تلاش، زمان و هزينه نياز دارد.
وي با اشاره به توجه مسئولان کشور به امور فرهنگي ادامه داد: مقام معظم رهبري و رئيسجمهور توجه ويژهاي به مسائل فرهنگي دارند و ما نيز در معاونت فرهنگي و ارتباطات سعي کرديم که همگام با اهداف فرهنگي کشور جلو برويم.
جعفري با اشاره به اقدامات اين معاونت تصريح کرد: در مرحله اول معرفي 8 منطقه اصلي گردشگري و ميراث فرهنگي را انجام داديم و هماکنون سه گروه در مورد معرفي جاذبهها، بناها و پلهاي تاريخي فعاليت ميکنند.
به گفته معاون فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استفاده از تريبونهاي نماز جمعه از مواردي است که توسط اين معاونت انجام خواهد شد.
وي در ارتباط با برگزاري هفتههاي فرهنگي در ساير کشورها توضيح داد: هفته فرهنگي ايران در هندوستان برگزار ميشود و براي برگزاري اين هفته از مشارکت سازمانهاي استاني استفاده خواهد شد.
M/106
انتهای پیام/